Publikationer

Siden 1929 har Historisk Samfund udgivet årbogen samt en række andre publikationer, hvoraf mange fortsat kan erhverves. Mere end 80 årbøger er det blevet til gennem årene.
 
Du kan læse mere om de enkelte årbøger og deres indhold samt andre publikationer under de enkelte menuer til venstre eller klik på linket nedenfor.
 
Har du en artikel til årbogen? Vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker at skrive en artikel til årbogen. Læs mere om mulighederne under årbøger.
 
Årbøger
Se listen med alle årbøger her >>
 
Øvrige publikationer
Se listen med alle de øvrige publikationer her >>
 
 

Har du en artikel til årbogen?

Vi hører gerne fra dig, hvis du ønsker at skrive en artikel til årbogen.

 
Mulige bidrag kan sendes til Steffen Elmer Jørgensen på mail: elmerjorg47@gmail.com.
 
Hvis vi accepterer din artikel, skal du færdiggøre teksten inklusive billedtekster, noter, litteratur med videre, så det overholder manuskriptvejledningen. Derefter indsendes manuskriptet til redaktionen inklusive alle illustrationer i digital form og i rette opløsning. Redaktionen foretager efterfølgende en grundig korrekturproces med fokus på tegnsætning, stavning og sproget samt fejl og mangler. Derefter får du manuskriptet tilbage med bemærkninger og ændringsforslag. Når det hele er bokset på plads, bliver der læst en sidste korrektur.
 
Manuskriptvejledning til årbogen kan hentes her >>
 
 
Historisk Samfund for Viborg-egnen | CVR: 37510556